Genelde düz renkleri ve risksiz manikürleri tercih ediyor olsak da kimi zaman, örneğin cıvıl cıvıl yaz aylarında ya da eğlenceli kış partilerinde, daha eğlenceli tırnak tasarımlarını denemek istiyoruz. Bazen bir tema, bazen sosyal medyada gördüğünüz bir trend ya da değişiklik yapma ihtiyacıyla tırnaklarda kendine yer bulan nail art uygulamaları, farklılaşmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Siz de tırnaklarınızda hareket yaratmak istiyorsanız, ilham verecek önerilerimizi mutlaka inceleyin. Bir sonraki randevunuzu ve yepyeni tırnaklarla buluşmayı iple çekeceksiniz.

Minimalist Vurgular

Tırnaklarında çok işlem sevmeyenler ve hatta çoğu zaman kısa modelleri kullananlar için bu trend çok uygun olacak. Tırnağın küçük bir noktasına işlenmiş nazar boncuğu son dönemde oldukça popüler. Özellikle French manikür ile birbirilerine çok yakışıyorlar. French manikürün farklı renklerle uygulandığı modeler de contrast yaratan görünümler ortaya çıkarıyor.

İhtişamı Sevenlere

Tırnak uçlarına yapıştırılan parlak taşlarla French manikürün sade havasını bozup dikkat çekecek tırnaklara sahip olabilirsiniz. Altın varaklarla süslenmiş tırnaklar ya da şeffaf oje üzerine yapıştırılan farklı süslemelerle tırnaklarda maksimalist görüntüler yakalayabilirsiniz.

Zıt Vurgular

Eğer sizin için tırnaklar bir oyun alanıysa, kontrast yaratan renkleri bir araya getiren alternatifleri deneyebilirsiniz. Değişikliği tırnak tasarımında görmek ama renklerde yine sade kalmak için kütikül bölgesinin renklendirildiği manikür trendlerni tercih edebilirsiniz. Bu trend son dönemde ezberleri zarif bir şekilde bozmayı başarıyor.

Pastel Tasarımlar

Nail art, karmaşık ve göz yoran bir şey olmak zorunda değil. Sadece çizgiler bile tırnaklarınızda farklı görüntüler yaratabilir ve bu da çok şık durur. Örneğin pastel tonlar, zarif çizgiler veya geometrik desenlerle yaza uygun ellere sahip olabilirsiniz.

Nötr Tonlar

Kütiküllerin ve tırnakların mükemmel şekilde yumuşatıldığından emin olmadan nötr tonlarla doğal ve pürüzsüz bir görüntü yakalamak oldukça zor. İyi bir manikürü en şık haliyle göterebilen nude, pembe ve bej tonları özellikle yaz aylarının favorisi.